Pomoc - Usuwanie konta z serwisu

Nie dodano jeszcze filmu do tej kategorii pomocy ...

Procedura usuwania konta z serwisu odbywa się w trzech etapach. Z systemu zostaną usuniętę wszystkie informacje kontaktowe, informacje prywatne takie jak: ulubione porty, jachty, zdjęcia, filmy, przyjaciele, wysłane oraz odebrane wiadomości do (od) użytkowników oraz wszelkie pliki jakie użytkownik zamieścił w serwisie. 

Uwaga !!! Nie zostaną usunięte komentarze zamieszczone przez użytkownika.

Procedura usuwania konta.

1) Proszę kliknąć w pozycje "Usuń konto", ostatnia pozycja w menu "Moje Konto". Na adres mailowy podany podczas procedury rejestracji zostanie wysłany link z kodem potwierdzającym usuniecie konta.

2) Prosze wylogować się z systemu.

3) Po otrzymaniu wiadomości z linkiem potwierdzającym prosze w  kliknąć w link aby  trwale usunąć wszystkie informacje o użytkowniku z systemu.

 

UWAGA !!!

Po usunięcu konta odzyskanie swoich danych będzie nie możliwe.

Wszystkie informacje są trwale usuwane z systemu.